Mitt namn är Miranda Wigander, är född en höstkväll sent i oktober 1993 och är alltså snart 22 år gammal. Är född och uppvuxen i Deje, cirka 3 mil norr om Karlstad i Värmland. I dagsläget jobbar jag som skolfotograf där jag åker runt i hela Värmland samt Örebro län. Gör för det mesta fotojobb i det området men kan även åka längre sträckor.

Fotointresset har hängt med så länge jag kan minnas och därför var mitt gymnasieval ganska självklart. Mina tre gymnasieår spenderades på medieprogrammet på Sundsta-Älvkullegymnasiet i Karlstad där jag hade inriktningen fotografisk bild vilket innebar många dagar i både fotostudion och mörkerrrummet. På våren 2012 tog jag studenten och fortsatte i samma spår genom att plugga Digital bildbehandling och Webbdesign på universitetet.

Jag har fastnat mest för porträttfotografering och har tidigare fotograferat både studenter, dop och bröllop, men kameran får även följa med ut och fånga djur och natur på bild. Jag har dessutom fotograferat personalporträtt, produkt- och reklambilder åt företag i Karlstad.


Har du några frågor eller vill komma i kontakt med mig så
tveka inte att höra av dig! Kontaktuppgifter hittar du här!